skip to Main Content

Conscious Executive Coaching –
Tietoisen johtajuuden valmennus

Oletko yksinäinen johtaja, yrittäjä, päätöksentekijä?

Miten johtoryhmän dynamiikka toimii?

Mistä ammennatte viisautta päätöksentekoon?

tuula_saarela_kahvilla

Conscious Executive Coachingissa on mahdollista jäsentää ajatuksia luottamuksellisesti henkisen hyvinvoinnin ja etiikan ammattilaisen kanssa. Toimin päätöksentekijöiden sparrauskumppanina silloin kun on toimittava epävarmuuden oloissa ja tehtävä vaikeita päätöksiä, tai  etsitään uutta suuntaa.

Menestyn työssäni mutta onko tämä merkityksellistä? Haluan vaikuttaa laajemmin. Tarvitsen sparraajan, jonkinlaisen mentaalivalmentajan, joka tarjoaa viitekehyksen ahdistavan tilanteeni jäsentämiseen.”  Partner, 45

Tietoisen johtajuuden valmennus lisää itsetuntemusta, tunneälyä ja eettistä ajattelua. Eettinen pohdinta vahvistaa johtajan vastuullisuutta ja vaikuttavuutta.

            “Only a good person can be a good leader.” Satinder Dhiman

Tietoisen johtajuuden valmennus on tavoitteellinen ja räätälöity tutkimusmatka itsetuntemukseen. Omien tiedostamattomien ajatus- ja tunnemallien, piintyneiden uskomusten sekä käyttäytymiskaavojen tunnistaminen vapauttaa toimimaan tarkoituksenmukaisella tavalla impulsiivisen reagoinnin sijasta. Päätökset syntyvät harkitusti.

Autoit näkemään tilanteeni uudesta perspektiivistä: ei tarvitse olla nyt tai ei koskaan, joko tai Nyt tuntuu jo paljon paremmalta. Kiitos Tuula olet mainio oivaltaja ja tunnistat asioita joita muut eivät näe.” Nainen 43, ICT-alan johtaja

Tyypillisesti prosessi alkaa siinä vaiheessa, kun johtaja tai johtoryhmä huomaa että vanhat pelimerkit eivät enää riitä, esimerkiksi kielteisen asiakas- tai henkilöstöpalautteen tai yrityksen uuden kasvuvaiheen myötä. Ensimmäisen tapaamisen aikana hahmotamme tilanteen ja millainen lähestymistapa ja coaching-ohjelma kullekin henkilölle parhaiten sopii.

 

Olen peruskoulutukseltani yhteiskuntatieteilijä (VTM) ja olen kiinnostunut vastuullisen ja tietoisen liiketoiminnan sekä työelämän etiikan kysymyksistä. Minulla on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisissä yrityksissä henkilöstöjohdon ja konsultointitehtävissä. Hyödynnän tietoisen johtajuuden valmennuksessa coachingtaitojen lisäksi psykoterapeuttisia menetelmiä, tietoisuuden ja persoonallisuuden kehittymisen teorioita ja humanistisen filosofian viisautta.  

Lost in Transition Mentoring –
Henkinen mentorointi

Tuntuuko että olet eksyksissä?

Aiempi elämä ja arvot eivät enää puhuttele?

Mutta et tiedä mitä sisälläsi on tapahtumassa?

Kaipaatko apua?

doi-20180117-1200new

Mentorina kuuntelen tarinaasi ja autan sinua tiedostamaan itseäsi rehellisemmin ja löytämään yhteyden todelliseen Itseesi. En ratkaise ongelmia tai palauta mennyttä, vaan katsomme yhdessä elämääsi kokonaisvaltaisesti ja kirkastamme ymmärrystäsi siitä, mihin elämä on sinua johdattamassa.

Sovellan mentoroinnissa tyytyväisyyden haasteen viitekehystä, joka perustuu Jungin teoriaan egon ja Itsen vallanvaihdosta eli individuaatiosta.

Toteutan Lost in Transition -mentorointia yhdessä Kirsi Mäkisen kanssa. Herätämme uteliaisuutesi ihmisenä kasvuun ja vastuullisuuteen. Autamme sinua ymmärtämään sisäistä vallankumoustasi, jos tunnet jo olevasi henkisten muutosten keskellä.  Mentorointiin kuuluu 4 x 1,5 tunnin tapaamista.
 Ne voidaan järjestää kasvokkain tai virtuaalisesti. 

Hanki
”Lost in transition” mentorointi : https://holvi.com/shop/tyytyvaisyydenhaaste/section/innerevolution/  

Back To Top