skip to Main Content

Kuka olen?

Minulla on käytännön työelämäkokemusta kansainvälisissä yrityksissä yli 20 vuotta.

Olen toiminut henkilöstöjohtajana, johdon konsulttina sekä johtamisen ja osaamisen kehittämistehtävissä.

Olen mm. sertifioitu coach, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, skeematerapeutti, Diplomilogoterapeutti ja Sacred Attention Therapist.

 

Tarkastelen ihmistä holistisesti fyysisenä, emotionaalisena, kognitiivisena, sosiaalisena ja henkisenä persoonana. Keskeisiä oppi-isiäni ovat mm. jungilainen psykoanalyytikko James Hollis, logoterapian kehittänyt Viktor E. Frankl ja psyko-spirituaalisen SAT-terapian luoja Richard Harvey.

”Real change comes about through inner work, when we attend to soul and discover who we are.”

Richard Harvey

Yksi esikuvani johdon terapeuttina on INSEADin professori Manfred Kets de Vries, ekonomisti ja psykoanalyytikko. Hän nostaa rationaalisen ihmiskuvan rinnalle johtajan tiedostamattoman psyykkisen ulottuvuuden, joka ohjaa käyttäytymistä enemmän kuin haluamme myöntää.

Effective leadership coaches are acutely attuned to the unconscious life of organizations, realizing that there’s more to human behavior that meets the eye.”

Manfred Kets de Vries

Oman tietoisemman maailmankuvani muodostamiseen olen saanut vaikutteita Ken Wilberin ja muiden tietoisuuden kehittymisen tutkijoiden ajatuksista. Tietoisen liiketoiminnan edelläkävijät ovat myös viitoittaneet tietäni.

”A happy future requires again a rebirth of human creativity, technology and capital on a higher level of consciousness.”

Global Renaissance Society

Back To Top