skip to Main Content
ESPRESSOTERAPIAA AKUUTTIIN ONGELMAAN

ESPRESSOTERAPIAA AKUUTTIIN ONGELMAAN

Espressoterapia on pikaterapiaa – se on nopea ja intensiivinen kuin espressokuppi. Yhden kahvitauon aikana pohdimme akuuttia ongelmaasi ratkaisukeskeisesti niin, että tiedät mikä on seuraava oikea askel kohti tavoitettasi.

Kun tiedät että sinulla on aikaa vain yhden keskustelun verran, se luo positiivista painetta löytää ratkaisu. Espresso poikkeaa tavallisesta kahvilakeskustelusta siinä, että terapeuttina kuuntelen ongelmaa aivan erityisellä tavalla – ja minulla ei ole henkilökohtaista tavoitetta, joten voin tarjota sinulle objektiivisen näkökulman. Keskityn sinun kykyysi toimia ongelmatilanteessa viisaasti, en itse ongelmaan. Yksin pohtiessasi rajoitut helposti tuttuihin ajatusmalleihin – siksi ulkopuolinen sparraaja auttaa.

Espressoterapian juuret ovat lyhytterapiassa, ja on tutkittu, että ns. ultralyhyt interventio usein riittää. Itse olen tutkinut espresson toimivuutta esimiesten keskuudessa, ja tulokset ovat olleet erittäin lupaavia.

Kun tarjosin espressoa osana pidempää Conscious Executive Coaching –prosessia, johtaja kysyi: ”Mikä tämä espresso oikein on? Minä pidän cappuccinosta.” Niinpä – kun haluat espressoterapiaa, voimme tavata lounaalla tai kahvilassa ja voit toki valita mieleisesi juoman. Tarjoan sinulle ensimmäisen espressoterapian caffé latten hinnalla!

Varaa kahden tai kolmen vartin espresso-aika tekstiviestillä tai sähköpostilla. Ehdota aikaa – vastaan heti kun näen viestisi.

PS Jos aikasi on kortilla, järjestetään puhelinsparraus.

TRUTH – FREEDOM – GRACE – INSPIRATION – INTEGRITY

BA_logo

TUULA SAARELA

  • Master of Social Sciences
  • Schema Therapist
  • Solution Focused Brief Therapist
  • Professional of Logotherapy and Existential Analysis

Reception Lauttasaari Helsinki and Zoom.

Email: tuula.ba (at) tuulasaarela.com
Tel. +358 50 500 4515

 

LinkedIn: linkedin.com/in/ba-tuula-saarela
Twitter: @ba_tuulasaarela
Facebook: Ba Tuula Saarela

Back To Top