skip to Main Content

Johdon terapia on yksilöllisesti luotu prosessi johtajien ja yrittäjien henkisen hyvinvoinnin ja integriteetin vahvistamiseksi. 

Johtajana elämänhallintasi on erityisen tärkeää, koska ongelmasi heijastuvat negatiivisesti johdettaviin ja muihin ihmisiin ympärilläsi.

Johdon terapiassa sinusta tulee tietoisempi ajatuksistasi, tunteistasi ja käyttäytymisestäsi. Usein käsittelemme johtajan identiteettiä ja kasvua laajempaan vastuuseen, haastavia henkilösuhteita ja perheyrityksissä erityisesti sukulaisuussuhteita, rooleja ja terveitä rajoja.

Johdon narsismin käsittely on erityisosaamistani. Logoterapian diplomityöni ”How Can We Help Highly Narcissistic Leaders with Logotherapy and Existential Analysis?” on julkaisu Viktor Frankl Instituutin vuosikirjassa. Narsismi vaikuttaa kaikkiin lähellä oleviin ihmisiin ja autan myös heitä, jotka ovat kärsineet narsismin tuhoavista vaikutuksista.

Aluksi kartoitamme monipuolisesti elämän tilanteesi ja tarpeesi, joihin suunnittelen yksilöllisen ohjelman laajasta terapia- ja valmennusosaamisestani.

Hyödynnän joustavasti esimerkiksi integraaliajattelua, aikuisen kehityspsykologiaa, logoterapiaa sekä jungilaista psykologiaa. Skeematerapia tarjoaa työvälineitä tunnelukkojen tunnistamiseen ja avaamiseen. Skeematyöskentely auttaa säätelemään tunteita ja täyttämään tarpeita tarkoituksenmukaisemmin.

Johdon terapiaan on mahdollista lisätä myös johtajuuden transformaatiovalmennusta.

Prosessiin sisältyy keskustelun lisäksi tehtäviä, arviointeja ja harjoitteita yksilöllisten taipumusten mukaan. Esimerkiksi WorkplaceBigFive- profiilit ovat oivia työkaluja niin oman kuin tiimin hyvinvoinnin edistämiseen.

Vahvistunut integriteetti, avartunut itsetuntemus ja itsen säätelytaidot auttavat toimimaan tuloksellisemmin niin johtajana kuin muissakin suhteissa. Sinusta tulee onnellisempi ihminen.

”Oli todella ilo oppia tuntemaan sinut ja kehittyä kanssasi, erittäin palkitseva kokemus!”

”Olin eksynyt ja hyvin ahdistunut. Yritin löytää apua kaikkialta, mutta vasta kun löysin sinut, tunsin heti että tämä voi toimia. Vuoden terapian jälkeen voin todeta, että olen onnellinen. Olen jälleen löytänyt itseni: älykkään ja herkän ihmisen joka oikeasti olen. Pystyn rauhoittumaan enkä toimi hädästä käsin. Tämä välittyy myös ulospäin: olen oppinut kunnioittamaan muita entistä paremmin. Minusta tuntuu että olen löytänyt avaimet onnelliseen elämään. Minulla on erittäin hyvä terapiasuhde ja olen sinulle todella kiitollinen!”

”Minusta tuntuu että olen kasvanut ihmisenä tämän (konfliktin sovittelu)prosessin myötä. Se oli kyllä haastavaa mutta olen parempi ihminen nyt. ”

Johdon terapia on interaktiivista ja inspiroivaa.
Tarjoan monitahoisen ihmismielen ymmärrykseni ja läsnäoloni sinun
hyvinvointisi ja integriteettisi vahvistamiseksi.
Vastaanottoni tapahtuu etäsessioina Zoomissa tai puhelimessa.
Ota rohkeasti yhteyttä – autan sinua kaikissa inhimillisen elämän ongelmissa!

Back To Top